Avantajele vanzării maşinii prin APAN Vehicule ocazie

APAN vehicule ocazie - achizitii auto rulate

Achiziţionăm toate mărcile şi modelele de maşini, la toate nivelurile de preţ.
Vă oferim în schimb posibilitatea imediată de a achiziţiona o altă maşină, în contrapartidă, economisind în acest fel timp şi bani. În cazul în care maşina este cumparată cu credit sau leasing, vă putem ajuta să o achitaţi în întregime.

Puteţi fi sigur că veţi obţine un pret corect.
Consilierii noştri vor proceda la evaluarea maşinii şi oferirea unui pret corect. Pentru o evaluare a maşinii dumneavoastră, ne puteţi contacta în una dintre locaţiile APAN: Brăila, Galaţi şi Iaşi, sau prin intermediul formularului de evaluare de pe site.

Obtineţi banii în cel mai scurt timp
Plata se efectuează numai prin transfer bancar, în maxim 48 de ore de la primirea documentelor aferente.

Personal bine pregătit şi gata să vă răspundă la orice întrebări
Consilierii noştri comerciali sunt foarte bine pregătiţi şi vă pot ajuta să luaţi cea mai bună decizie, oferindu-vă orice informaţii legate de autovehicul precum şi consiliere în legatură cu formalităţile necesare: transcrierea dreptului de proprietate, vânzare, cumpărare, înmatriculare, asigurare auto, etc.

Folosiţi contrapartida avantajoasă
În cazul în care sunteţi interesat să vă schimbaţi maşina veche cu una mai nouă, vă oferim posibilitatea achiziţionării unei alte maşini (nouă sau tot de ocazie), iar maşina dumneavoastră poate fi preluată în condiţii avantajoase.


Evaluare autovehicul